طرز تهیه چیز کیک خرمالو خوشمزه و یخچالی – بدون فر
چیز کیک خرمالو یکی از دسرهای خوشمزه ای است که از سه لایه تشکیل شده است که لایه زیرین آن بیسکویت و روی آن را کرم خرمالو تشکیل می دهد. با رسیدن فصل پاییز دوستداران خرمالو می توانند این چیز کیک خوشمزه خرمالو را درست کنند. علاوه بر چیز کیک خرمالو می توانید دسر پاناکوتا با سس خرمالو را هم درست کنید که فوق العاده خوشمزه است. همانطور که می دانید با رسیدن میوه های هر فصل می توانید با آنها دسرها و کیک و شیرینی های خوشمزه ای درست کنید و با سرو آنها در کنار عزیزانتان لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه چیز کیک خرمالو با سایت بارونک همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک خرمالو |
|
---|---|
بیسکویت ساقه طلایی | 1 بسته |
پنیر ماسکارپونه | 1 بسته |
خامه صبحانه | 1 بسته ۲۰۰ گرمی |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
پودر قند | سه چهارم لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
خرمالو | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه چیز کیک خرمالو
1. برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه، ابتدا بیسکویت ها را با گوشت کوب یا آسیاب کاملا پودر می کنیم و کره را که به دمای محیط رسیده به همراه وانیل به پودر بیسکویت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیری شود.
2. سپس کف قالب کمربندی نایلون فریزر پهن می کنیم و بیسکویت خمیر شده را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق خوب در کف قالب فشرده می کنیم تا یکدست شود. بعد قالب را داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود.
3. در ادامه دریک ظرف مناسب پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن هم می زنیم تا باز شود و سپس خامه را اضافه می کنیم و دوباره به مدت یک دقیقه با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود.
4. پودر ژلاتین را با نصف استکان آب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا پفکی شود. سپس آن را روی بخار کتری آب بن ماری می کنیم تا کاملا شفاف شود. بعد نصف ژلاتین آماده شده را به مواد پنیر و خامه اضافه می کنیم و هم میزنیم.
5. حالا دو الی سه عدد خرمالو را حلقه ای برش داده و دور تا دور قالب می چینیم و بعد مواد پنیری را داخل قالب روی بیسکویت می ریزیم و دوباره قالب را حدود یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد پنیری خوب ببندد.
6. در این فاصله ۴ الی ۵ عدد خرمالو را داخل میکسر پوره می کنیم و ۵ قاشق پودر قند بهش می زنیم و مابقی ژلاتین بن ماری شده را بهش اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
7. بعد از یک ساعت قالب را از یخچال برمی داریم و پوره خرمالوی آماده شده را روی مواد پنیری می ریزیم و مجددا قالب چیز کیک را حدود 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد روی آن خوب ببندد.
8. وقتی که چیز کیک ما آماده شد، قفل قالب را باز کرده و چیز کیک خوشگل و خوشمزه را به آرامی از قالب در آورده و داخل ظرف سرو قرار می دهیم. در صورت تمایل روی چیز کیک را با تکه های خرمالو تزیین کنید.
source : ftme